Projectmanager -regio Amsterdam

ENERGIEKE PROJECTMANAGER

regio Amsterdam

Ben je toe aan een nieuwe, langdurige uitdaging in een dynamisch technisch bedrijf? Heb jij een commerciële kijk op werkzaamheden? Lopen klanten weg met jou? Heb je een goed cijfermatig inzicht en weet je jouw team te enthousiasmeren en te motiveren? Ben jij die ervaren energieke Projectmanager met ervaring in onze industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden jou:

  • een prettige werkomgeving in een dynamische organisatie waarin naast werken ook ruimte is voor een gezellige zomer-bbq of een kerstborrel.
  • een fulltime job met een passend salaris en uitzicht op een vast dienstverband.
  • een laptop en mobiele telefoon.
  • een leaseauto.
  • 30 vakantiedagen.
  • korting op je zorgverzekering met een collectief pakket.
  • een goede pensioensopbouw waarbij de helft door Verwater wordt betaald.
  • mogelijkheid tot deelname aan de personeelsvereniging.
  • ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Hoe ziet jouw functie eruit?

Je bent multidisciplinair inzetbaar en verantwoordelijk voor de oplevering van één groot project of meerdere projecten tegelijkertijd. Uiteraard bewaak je hierin de voortgang, kwaliteit en de tijd- en kostenbesteding. Je staat in direct contact met de klant en bespreekt eventuele wensen en uitgangspunten. Hierin signaleer je ook kansen om aan de veranderende klantwensen tegemoet te komen. Eventueel meer- en minderwerk regel je direct met de opdrachtgever.

Als manager van het projectteam houd je rekening met de kennis, kunde en motivatie van de medewerkers; je zorgt voor een goede sfeer. Uiteraard is het jouw taak dat het team optimaal het werk kan uitvoeren. Je onderneemt actie indien nodig. Je zet het team, de middelen en de werkmethoden op effectieve wijze in en houdt de gemaakte afspraken hierbij goed in het oog.

Verder verwachten we in deze rol dat je precies weet wat de projectstatus is en welke mogelijke uitdagingen er liggen. Je combineert en analyseert gegevens uit verschillende informatiebronnen. Je ordent gegevens naar relevantie voor management en andere partijen en je ziet verbanden en ontwikkelingen. Deze kennis kun je goed vertalen naar informatieve rapportages. Eventuele voorstellen om bij te sturen kun je goed onderbouwen met kengetallen en procedures.

Als Projectmanager ben je continu bezig om de werkprocessen te optimaliseren en zorg je ervoor dat het team continu blijft aangehaakt.

Wat neem je mee?

Uiteraard een hoog veiligheidsbewustzijn! Veiligheid is voor Verwater een topprioriteit!

Je hebt je hbo opleiding afgerond en je hebt aantoonbare kennis en ervaring van projectmanagement, bij voorkeur in onze industrie. Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een vergelijkbaar bedrijf is nodig om snel ingezet te kunnen worden. Zaken zoals het maken van projectplanningen, sturen op financiën, kennis van relevante wet- en regelgeving zijn voor jou niet vreemd. Gezien jouw ruime ervaring als Projectmanager beschik je over uitstekende communicatieve en sociale (uitdrukkings)vaardigheden en weet je met tact en gevoel draagvlak te creëren voor adviezen. Ook kun je zowel binnen als buiten de organisatie mensen overtuigen en boeien. Je voelt je als een vis in het water in een dynamische en veranderende werkomgeving en je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Wie zijn wij?

Verwater is een wereldwijde dienstverlener voor industriële en (petro-)chemische installaties. We zijn gespecialiseerd in tankonderhoud, tankbouw, vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turnarounds, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes.

Hebben we je kunnen overtuigen? Solliciteer dan snel! Dit kan via de onderstaande ‘solliciteer’ button.

 

Function

Experience
Minimaal 5 jaar in een relevante functie/ bedrijf
Education level
HBO

Contact

Contact
Eva van Os
Phonenumber
+31 (0)10 416 54 77
Apply for job